La FTC-IAC dóna suport a la proposta de vaga de 24 hores convocada pel moviment feminista el proper 8 de març i convocar a totes les persones treballadores de Catalunya a aquesta mobilització.

La IAC-Intersindical Alternativa de Catalunya, de la que la FTC-IAC forma part,  tal i com ja va fer el 8 de març de 2018 es posa a disposició del moviment feminista per a col·laborar activament amb la vaga feminista mundial del 8M del 2019. Per garantir els drets de les dones i el fi de les violències la CNC considera necessària la convocatòria d’aquesta vaga general i treballarà coordinadament amb els moviments feministes, i el sindicalisme alternatiu, amb l’objectiu de generar el màxim consens per assegurar l’èxit.

Ara més que mai ens cal caminar juntes, novament davant la continuïtat d’atacs, desigualtats, discriminacions, opressions i violències del sistema patriarcal i capitalista. No podem permetre cap pas enrere en igualtat, equitat i drets i seguirem lluitant per aconseguir un món més just.

La jornada del 8M de 2018 va esdevenir un dia històric, una primera vaga feminista de 24h a Catalunya que la IAC va convocar legalment, per tal que totes les persones de qualsevol sector poguessin exercir el seu legítim dret a la vaga i fer possible aquesta realitat.

La IAC és feminista!!

 

Construïm la nova VAGA FEMINISTA DE 24H!!!

Mo oblidem la jornada del 8M és un recordatori de les 142 treballadores mortes en un incendi en una fàbrica de Nova York el 1911 on es va dur a terme una important vaga per demanar millors condicions laborals.