760 persones treballadores de la fàbrica de pneumàtics Continental de Rubí s’enfronten a un ERO que podria afectar a 5.040 llocs de treball a tot el món.

La FTC-IAC convoca les mobilitzacions per evitar la pèrdua de llocs de treball a Continental Rubí. La productora de pneumàtics pretén la venda de la planta de Rubí a una altra empresa en un termini de 6 mesos. Tot i que s’han iniciat negociacions amb sindicats i administració el passat 13 de gener, les persones treballadores de Continental, varen començar mobilitzacions amb vagues i manifestacions pels carrers de Rubí: el seguiment de les mobilitzacions és massiu entre la plantilla.

Volem un pla de jubilacions anticipades, de recol·locacions i d’indemnitzacions, ha dit la presidenta del Comitè d’empresa, i saber el punt de partida per defensar els 760 llocs de treball. Mari Carmen Vilà, de la FTC-IAC ha declarat que si hi ha algú que ens vulgui comprar (…) ens tornem a seure en una altra taula negociadora i tornem a començar amb les condicions.

El seguiment de la vaga de dimecres 15 per part de la plantilla va ser total: la manifestació del migdia va sortir de les portes de la planta Continental fins a l’Ajuntament de Rubí, on es va llegir un manifest.

“SIN LUCHA NO HAY VICTORIA”