Davant la repressió, la violència desmesurada i el brutal atac als drets civils i socials viscuts durant la jornada d’ahir per part dels cossos policials de l’estat espanyol, els treballadors i treballadores ens veiem obligats a respondre amb l’instrument més preuat que tenim: la VAGA.

Ahir es va patir un greu atac contra la societat catalana que va sortir al carrer a defensar el dret a decidir sobre el seu futur i el dret a la autodeterminació, un dret que la FTC-IAC defensa des dels seus estatuts fundacionals per a tots els pobles.

Ara, més que mai, el carrer és el nostre territori de defensa i de lluita i és l’hora que el poble el prengui massivament. Per això, demà 3 d’octubre de 2017, sortirem al carrer, una vegada més, per rebutjar aquesta situació, per defensar les nostres llibertats i per lluitar pels drets de tots i totes.

La Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) de la que formem part ha estat la impulsora de la coordinació amb d’altres sindicats per convocar la vaga el dia 3 d’octubre. Molts altres sindicats, entitats i organitzacions han donat el seu suport, però fem una crida a tothom a sumar-s’hi. Aquesta agressió a la classe treballadora i a tota la ciutadania no pot quedar sense resposta!

Fem una crida a la autoorganització, realitzant assemblees als vostres centres de treball o informant als companys i companyes de la jornada de mobilització de demà.

Defensem els nostres drets, defensem la nostra dignitat. Contra la repressió i per la defensa de les llibertats, autoorganitzem-nos, sortim al carrer i demà 3 d’octubre tots a la VAGA GENERAL!

CONVOCATÒRIES:

Es convoquen mobilitzacions a tots els pobles i ciutats a les 12h.

(A Barcelona. Plaça Universitat)

Manifestació unitària en contra de la repressió i en defensa de les llibertats.                          18h – Jardinets de Gràcia (Barcelona)