COMUNICAT DE LA SECCIÓ SINDICAL FTC-IAC SANT PAU

Ahir al matí vam rebre per sorpresa la visita de l’insigne President del Govern de l’estat espanyol en funcions Sr. Pedro Sánchez.

Les companyes i companys de la FTC-IAC en el moment que ens vam assabentar, vam intentar esbrinar quin era el motiu, mentre es confirmava l’arribada i el motiu, vam començar a elucubrar motius de la visita d’un dirigent del PSOE, hipotèticament d’esquerres,  hipotèticament socialista,  i inequívocament espanyol:

  1. La més coherent, en tant que socialista,  fora que vingués amb aportacions econòmiques extraordinàries per  pal·liar l’històric  infrafinançament del nostre hospital.
  2. L’altre possibilitat, en tant que suposadament obrer,  fora que vingués a verbalitzar el compromís del retorn del 5% que ens van sostreure per decret als nostres sous.
  3. També hem valorat la possibilitat que aprofités per visitar en els ciutadans i ciutadanes ferides aquests últims dies, fruit de la brutalitat policial, a causa de les males praxis emprades pels suposats “agents de la llei i l’ordre”, per cert, totalment contràries a l’actual i suposat  estat de dret de l’estat espanyol.

Doncs no!, el Sr. Pedro Sánchez ha vingut a l’hospital única i exclusivament  a visitar a un número de la policia nacional que va resultar ferit en els aldarulls de la setmana passada… Ves per on, sembla que la seva visió restrictiva  de l’estat i de les seves obligacions, deixa a l’oblit als ciutadans i ciutadanes  ferides i únicament se centra amb el policia masegat.

És a dir, un paio que suposadament representa a tots els espanyols, ve a Barcelona i visita els policies ferits i la Prefectura de policia de la Via Laietana… Ole tu! Aquesta és la seva visió d’estat… això o que ja ens veu fora i creu que a la colònia sols cal anar a visitar les estructures de l’imperi.

Volem aprofitar per felicitar a totes i tots aquells que han reaccionat i ens hem trobat a la porta principal de l’Hospital per fer saber a l’ínclit Sr. Pedro Sánchez que no és benvingut.

Salut i revolta!